Tilbakemelding om Solskinn og Latter

Hør hva kundene våre sier om oss

"August! Nå fylles kalendere igjen med SOL-avtaler😊à anbefaler prøvetimer om du ikke har prøvd!

For Solskinn Og Latter med en timeplan av ulike aktiviteter jeg selv kan velge fritt mellom, er blitt en glede for legeme og sjel. Skikkelig givende å trene her, og mange av oss føler vi har vår egen entusiastiske og motiverende PT.

Fra timeplanen prioriterer jeg Challenge, Yoga og også tur i marka så ofte det passer. Andre timer er jeg også innom når kalenderen min er åpen for det. Ellers er det jo også trivelig å ha muligheten til en kjas med gjengen over en smoothie etter øktene. Jeg har stortrivdes hos SOL fra min første prøvetime, og bedre puls, styrke, balanse og ro er min gevinst. Det er gull for en voksen kropp, så takk Colleen for at jeg, og mange med meg, har denne muligheten! Astrid"

"Et unikt og fantastisk sted.! Har vekket trenings interessen min  med gode og varierte timer og dyktige instruktører. Det er umulig å ikke føle seg ivaretatt i et inkluderende miljø! Må bare oppleves!"

 

"Jeg synes rett og slett jeg har fått et bedre liv etter at jeg «oppdaget» Solskinn og Latter for flere år siden. Jeg har i altfor mange år vært støttemedlem rundt forbi…holdt på et par uker, for så gradvis å  «skulke» for tilslutt å kutte helt. 

S og L har et konsept som passer meg helt perfekt. Jeg går på «”Challenge “ fast to ganger i uken, men vil etterhvert også prøve å få med meg litt yoga/pilates som alle skryter uhemmet av. Helsemessig er jeg ingen tvil om at denne treningsformen har gjort meg svært godt. Hjerteflimmer og artrose har nærmest vært fraværende de siste årene…jeg var VELDIG plaget tidligere. 
I tillegg til helsegevinsten jeg har hatt er jeg blitt kjent med mange positive mennesker da vi har alle  mulighet til å hygge oss og bli kjent med andre før/etter trening, gjerne med en kaffe, smoothie e.l.

Jeg kan virkelig anbefale Solskinn og Latter til alle som ønsker å forbedre både fysisk og psykisk helse. Timene hos Colleen er gull verd👍👍
Hilsen Signe"

"Jeg setter stor pris på  Solskinn og Latter for der får jeg trene sammen med andre og vi har mye Latter sammen. Jeg liker godt yoga timene . Jeg trener 2 timer 1-2 ganger i uka. Jeg har ingen erfaring med gruppetrening fra tidligere men jeg trives godt på Solskinn og Latter. Mvh Torbjørg"

"Jeg gleder meg til å gå på trening og treffe mange kjente/nye mennesker. Alltid hyggelig å komme inn døren. Mange blide fjes😊... Det føles som å komme til en stor «familie». Vi blir alltid mottatt med et smil og «hei». Ingen kleskode, kom kledd som du vil...Miljøet og gode instruktører....Jeg er glad for at du står på til tross for utallige utfordringer🥰"

 

Created with Visual Composer